«Εξετάζει Ντ΄ Αγκοστίνο ο ΠΑΟΚ»

«Εξετάζει Ντ΄ Αγκοστίνο ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Εξετάζει Ντ΄ Αγκοστίνο ο ΠΑΟΚ»

bet365

Το όνομα του Γκαετάνο Ντ΄ Αγκοστίνο φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fantagazzetta.com», ο «δικέφαλος» του Βορρά εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου μέσου που έμεινε ελεύθερος από την Σιένα. Εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει και από την Τουρκία.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων, ενώ πρόσφατα απέρριψε πρόταση από ομάδα της Ινδίας. «Μαζί με τον ατζέντη μου, Πάολο Κάνγκι δουλεύουμε καθημερινά για βρούμε τον καλύτερο προορισμό για την καριέρα μου, ενώ εγώ προπονούμαι συνεχώς για να είμαι σε καλή κατάσταση», λέει ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Ντ΄ Αγκοστίνο έχει μεγάλη εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα καθώς εκτός από την Σιένα έχει αγωνιστεί σε Ρόμα, Φιορεντίνα, Μπάρι, Μεσίνα, Ουντινέζε, και Πεσκάρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα