Τελείωσε... πριν αρχίσει του Σο στον Ατρόμητο!

Τελείωσε... πριν αρχίσει του Σο στον Ατρόμητο!

Gazzetta team
Τελείωσε... πριν αρχίσει του Σο στον Ατρόμητο!

bet365

Σοκ για τον Ατρόμητο, καθώς η... σίγουρη μεταγραφή του Χαμπίμπ Πάπε Σο οδηγήθηκε τελικά σε «ναυάγιο», αφού ο Σενεγαλέζος «κόπηκε» στα εργομετρικά.

Ολική ανατροπή στην υπόθεση του Σο για τους Περιστεριώτες. Ο άλλοτε μέσος του Παναθηναϊκού ήρθε στη χώρα μας, όλα έδειχναν ότι θα ενισχύσει το «αστέρι» τη νέα σεζόν, άπαντες όμως λογάριαζαν χωρίς τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβαλλόταν ο παίκτης.

Το πόρισμα του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα ήταν άκρως αρνητικό για τον 29χρονο άσο σύμφωνα με το «atromitistas» κι ως εκ τούτου άναψε... κόκκινο για την απόκτησή του. Τόνισε μάλιστα πως ο Σενεγαλέζος θα ήταν έτοιμος σε 3-4 μήνες, ενώ υπήρχε πιθανότατα να έβγαζε και τραυματισμούς, απόρροια της απραξίας του από τον Μάρτιο, οπότε κι ουσιαστικά αποχώρησε από την Ελαζίγκσπορ!

Στον Ατρόμητο στρέφουν πλέον αλλού το βλέμμα τους για την απόκτηση μέσου, έχουν έξι μέρες μπροστά τους για να βρουν τον εκλεκτό από τους υπόλοιπους ελεύθερους της λίστας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα