Ισοπαλία για συμπεράσματα της Ξάνθης

Gazzetta team
Ισοπαλία για συμπεράσματα της Ξάνθης

bet365

Η ακριτική ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Μπασάξεχιρ, έχοντας ένα δοκάρι με τον Ρενάν που ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ελληνικής ομάδας.

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Ξάνθη, το Σάββατο το απόγευμα κόντρα στην Μπασάξεχιρ, αλλά ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας...

Η ακριτική ομάδα ξεκίνησε παίζοντας 4-3-3, όμως παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία των Τούρκων, που κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους. Έτσι, οι μοναδικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά ήταν ένα σουτ του Ομπόντο, το οποίο ο Κεϊλάν μπλόκαρε εύκολα και μία κεφαλιά του Λισγάρα που πέρασε άουτ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, όμως η είσοδος του Ρενάν στην επανάληψη βελτίωση κάπως την επιθετική εικόνα της Ξάνθης. Ο Βραζιλιάνος ήταν αρκετά δραστήριος, παρά το γεγονός οτι ο ρυθμός της ομάδας του είχε πέσει, με την Μπασάξεχιρ να την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας ένα σουτ στο δύο σουτ στο 69' και στο 76', αλλά και ένα δοκάρι στο 81'...

Δύο λεπτά νωρίτερα μάλιστα, ο Σολτάνι είχε αυτός την ευκαία να ανοίξει το σκορ, αλλά το δυνατό του σουτ πέρασε άουτ, με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι το τέλος της αναμέτρησης...

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μάνταλος της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους κ.κ. Καρατζίκα (ΕΠΣ Αθηνών) – Καραβασίλη (ΕΠΣ Καβάλας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Κουναλάκης της ΕΠΣ Ξάνθης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος (46’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (46’ Μπέρτος), Κομεσίδης, Λισγάρας, Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Ομπόντο, Βασιλακάκης (46’ Κολλαράς), Λουσέρο (46’ Ολιβέιρα), Σολτάνι, Μπαρέττας (61’ Λαζαρίδης), Καπετάνος (46’ Ράνος).

Istanbul BB: Ουφούκ Τζεϊλάν, Ριζβάν Σαχίν (65’ Ουγούρ Ουκάρ), Τσαν Αράτ (60’ Γιαλτσίν Αϊχάν), Γκεντσέρ Τσανσέβ, Ουρχάν Τασντελέν (72’ Ορχάν Ακ), Μουράτ Ακίν (60’ Αρπασλάρ Ερδέμ), Μαχμούτ Τεκντεμίρ (46’ Μοσορό), Σεντάτ Αγκτσάι, Ταϊφούν Πεκτούρκ, Τομ (72’ Τσιχάν Γιλντίζ), Σεμίχ Σεντούρκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα