Τσεκάρει Μπερίσα με Βιτορούλ

Τσεκάρει Μπερίσα με Βιτορούλ

Νίκος Αθανασίου
Τσεκάρει Μπερίσα με Βιτορούλ

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου την Βιτορούλ στην Λεωφόρο, με τον Βαλμίρ Μπερίσα να... παρουσιάζεται εντός αγωνιστικού χώρου για πρώτη φορά! Το «τριφύλλι» θα τιμήσει τον Χάτζι.

Την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο για πρώτη φορά τον Βαλμίρ Μπερίσα θα έχει στο φιλικό του Σαββάτου με την Βιτορούλ, ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Σουηδός στράικερ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και ο «Ολλανδός» θα του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να τσεκάρει την ετοιμότητα του αλλά και το πόσο έχει προλάβει να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Ρουμάνους ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκεύς στο Κορωπί. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Σταματάκης, Ζέκα, Δώνης, Μπαϊράμι, Ντίνας, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπούι και Μπερίσα.

Βραβεύει τον Χάτζι

Από κει και πέρα, o Παναθηναϊκός πριν την έναρξη του αγώνα(20:00) θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Βιτορούλ, Γκιόργκι Χάτζι. Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της εποχής του ενώ είχε φτάσει και μια ανάσα από την μεταγραφή του στο «τριφύλλι» το μακρινό 1988.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα