H μεγάλη επιστροφή του Γκαλέτι! (vids)

H μεγάλη επιστροφή του Γκαλέτι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
H μεγάλη επιστροφή του Γκαλέτι! (vids)

bet365

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ξανά στον Ολυμπιακό! Ο Αργεντινός έδωσε τέλος στην διαμάχη με τους πρωταθλητές και αναλαμβάνει σκάουτερ στην Λατινική Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημαίνει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας με χρέη σκάουτινγκ για την Λατινική Αμερική. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και διευθετήθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στον σύλλογο και τον πρώην ποδοσφαιριστή».

Ο παλιός άσος των Πειραιωτών -με τον οποίο υπήρχε διαμάχη με τον σύλλογο για το συμβόλαιό του και για οφειλές που ζητούσε- τόνισε για το θέμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο για όλη την αγάπη που μου δίνει κι ελπίζω να συνεργαστώ και να βοηθήσω την ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά.

Είμαι πολύ ευγνώμων στον πρόεδρο. Ξέραμε ότι αν καθόμασταν έστω 5 λεπτά να μιλήσουμε οι δυο μας, το πρόβλημα θα λυνόταν, γιατί και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τον τρόπο που μου φέρθηκε». Έτσι έγινε πράξη μία μεγάλη επιστροφή για τον Ολυμπιακό με τον Γκαλέτι να είναι εδώ και πολλά χρόνια πολύ αγαπητός στον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα