Και τώρα καλείται να τους κάνει σύνολο

Και τώρα καλείται να τους κάνει σύνολο

Gazzetta team
Και τώρα καλείται να τους κάνει σύνολο

bet365

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε το ρόστερ του την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και πλέον ο λόγος ανήκει στον Μίτσελ που θα κληθεί να «δέσει» την ομάδα του.

Με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχός του, ο Μίτσελ θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμος στην επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ο Ισπανός προπονητής έχει στη διάθεσή του μόλις οκτώ ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ καθώς το φετινό καλοκαίρι υπήρξαν πολλές αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψει με αρκετούς νέους τους οποίους θέλει να εγκλιματίσει άμεσα.

Στην εστία των «ερυθρολεύκων», ο Ρομπέρτο έχει τον πρώτο λόγο, ενώ στην τετράδα της άμυνας αυτοί που δείχνουν φαβορί είναι οι Ελαμπντελαουϊ, Μαζουάκου, Μποτία και Αμπιντάλ. Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν περισσότερες επιλογές καθώς Κασάμι, Εντινγκά, Μανιάτη, Τσόρι, Ντοσεβί, και Μιλιβόγεβιτς να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Στην επίθεση ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά με την επιστροφή του Μήτρογλου, ενώ υπάρχουν και οι Αφελάι, Ντουρμάζ που θα πλασιώσουν τον Έλληνα σέντερ φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα