Ψάχνεται για φιλικό η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Ψάχνεται για φιλικό η Κέρκυρα

bet365

Σε αναζήτηση ομάδας για φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο βρίσκεται η Κέρκυρα, ώστε να μην μείνει χωρίς ματς λόγω της διακοπής.

Στην Κέρκυρα αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με την Ξάνθη, μένοντας ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, όχι όμως και από τον τρόπο με τον οποίο ουσιαστικά τους... κλάπηκαν οι δύο βαθμοί. Πλέον ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι ποδοσφαιριστές του κοιτάζουν τη συνέχεια και στο πλαίσιο αυτό η ομάδα ψάχνει να κλείσει ένα φιλικό για το ερχόμενο Σάββατο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον κ. Γρηγορίου να δοκιμάσει κάποια πράγματα και γι' αυτό το λόγο επιθυμεί να γίνει ένα φιλικό το Σάββατο, ώστε οι ποδοσφαιριστές να μείνουν σε καλό ρυθμό. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντίπαλος που θα πάει στη Κέρκυρα για το φιλικό και δεν είναι σίγουρο ότι αυτό θα γίνει, με τους ιθύνοντες στον ΑΟΚ να συζητούν με ομάδες Β' Εθνικής και την Τετάρτη ίσως υπάρξει και οριστικά αντίπαλος ή παρθεί η απόφαση να μη γίνει τελικά κάποιο φιλικό.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, την Τρίτη όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στη Ξάνθη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην πίεση σε περιορισμένους χώρους. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα