Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Ολιμπά

Νίκος Τσιώκος
Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Ολιμπά

bet365

Νέο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Κέβιν Ολιμπά, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων του Πλατανιά για δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο τραυματισμός την περασμένη εβδομάδα δεν επέτρεψε στον Κέβιν Ολιμπά να είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος γκολκίπερ, όμως, ταλαιπωρείτα από νέο τραυματισμό, καθώς υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Έτσι, θα μείνει εκτός για 15 ημέρες, που μπορούν να φτάσουν και τις τρεις εβδομάδες, όπως είναι οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ. Έτσι, ο Γιάννης Χριστόπουλος καλείται να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει εκ νέου τον Κώστα Περιστερίδη ή αν θα προτιμήσει τον Αντώνη Κοκκαλά για το ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς και Τζίλβαν, που δούλεψαν μαζί με τον Ολιμπά στο να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αφού αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Οι υπόλοιποι είχαν ρεπό, όπως και χθες, και θα επιστρέψουν από την Τετάρτη στις προπονήσεις, που θα είναι δύο στο Μάλεμε το πρωί και το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα