Ο Ντουρμάζ για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Ντουρμάζ για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντουρμάζ για τον κόσμο του Ολυμπιακού

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε στα σουηδικά media για τον κόσμο του Ολυμπιακού, δηλώντας εντυπωσιασμένος, καθώς και για το Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς με την Μάλμε.

Ο Ντουτμάζ υπογράμμισε για τον ερυθρόλευκο κόσμο και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάλμε πως «δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω εναντίον της Μάλμε από σεβασμό στην πρώην ομάδα μου. Έχω δει παιχνίδια της Μάλμε. Είναι πολύ καλή ομάδα και δεν μου έκανε έκπληξη η πρόκρισή της. Είναι σημαντικό για μένα ότι θα επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο και θα παίξω εναντίον της. Θα είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα να είμαι αντίπαλος. Θα κάνω το παν για να νικήσει η ομάδα μου, αλλά αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω το γκολ. Η έδρα της Μάλμε είναι πολύ δυνατή, αλλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχει σύγκριση με το κοινό του Ολυμπιακού που δημιουργεί τρομερή πίεση στον αντίπαλο. Είναι πιο καυτή η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα ακόμη και από την Τουρκία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι τρομεροί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα