Προπόνηση Ολυμπιακού με Μιλιβόγεβιτς και Γιαννούλη

Προπόνηση Ολυμπιακού με Μιλιβόγεβιτς και Γιαννούλη

Gazzetta team
Προπόνηση Ολυμπιακού με Μιλιβόγεβιτς και Γιαννούλη

bet365

Με αρκετές απουσίες λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού, στην οποία συμμετείχαν για πρώτη φορά οι Μιλιβόγεβιτς και Γιαννούλης.

Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί της Τρίτης (2/9) έδωσαν το παρών στο Ρέντη. Οι απουσίες ήταν αρκετές καθώς αρκετοί παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, όμως στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν και δύο νέα πρόσωπα. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Κώστας Γιαννούλης. Παράλληλα, στην προπόνηση συμμετείχαν και νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία.

Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις ανάπτυξης της δύναμης και της ταχύτητας των παικτών. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην κατοχή και έκαναν «μονομαχίες» με την μπάλα (4 εναντίον 2 κλπ). Στο τέλος έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο και έτσι ολοκλήρωσαν τη σημερινή τους εκγύμναση.

Οι τραυματίες συνέχισαν τα προγράμματά τους, όπως χθες. Το ραντεβού των «ερυθρολεύκων» ανανεώθηκε για το πρωί της Τετάρτης, στις 9.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα