Τριποτσέρης: «Να μη σκύψουμε κεφάλι»

Τριποτσέρης: «Να μη σκύψουμε κεφάλι»

Νίκος Τσιώκος
Τριποτσέρης: «Να μη σκύψουμε κεφάλι»

bet365

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης στάθηκε στο δοκάρι του Λαμπρόπουλου και τόνισε πως στον ΟΦΗ δεν πρέπει να σκύβουν το κεφάλι.

Στο δοκάρι του Λαμπρόπουλου και στην κακή μέρα του ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος τόνισε πως οι «Ομιλίτες» δεν πρέπει να σκύβουν το κεφάλι.

«Ξέραμε ότι η Βέροια είναι μια γρήγορη ομάδα, δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ατυχήσαμε στο δοκάρι του Λαμπρόπουλου, το παιχνίδι πήγαινε στο Χ, αλλά η Βέροια σκόραρε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι», είπε ο 28χρονος στόπερ.

Στάθης: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε»

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Στάθης ανέφερε πως οι Κρητικοί πρέπει να προσαρμοστούν στο σύστημα του Γκατούζο. «Σήμερα θέλαμε τη νίκη, δεν ήμασταν πολύ καλά, το παλέψαμε, είχαμε από δύο κλασσικές φάσεις, το ματς πήγαινε στην ισοπαλία, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ και χάσαμε. Ξέραμε ότι η Βέροια ήταν δυνατή στην κόντρα. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο σύστημα του προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα