Ερυθρόλευκος και με την... βούλα ο Γιαννούλης (vid)

Ερυθρόλευκος και με την... βούλα ο Γιαννούλης (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκος και με την... βούλα ο Γιαννούλης (vid)

bet365

Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Γιαννούλη να παίρνει την... σκυτάλη. Τι υποσχέθηκε ο παίκτης και τι είπε για τους στόχους του.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πια ο Γιαννούλης, που αφήνει τον Ατρόμητο για τους Πειραιώτες και το Τσάμπιονς Λιγκ. Συνοπτικά η ερυθρόλευκη ανακοίνωση: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την έλευση του Κώστα Γιαννούλη στην ομάδα μας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη». Το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει τόσο χθες όσο και νωρίτερα για την συγκεκριμένη μεταγραφική περίπτωση.

Ο Γιαννούλης -που έκλεισε για 4 χρόνια- θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Χοσέ Χολέμπας για την Ρόμα. Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Γιαννούλης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV. Δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του, ενώ παράλληλα μίλησε και για το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο αναλυτικά τόνισε για:

Την πρώτη του αντίδραση για την μεταγραφή του: Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Ξέρω που βρίσκομαι. Ήρθα αποφασισμένος να δείξω ότι μπορώ να παίξω εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μίτσελ για την επιλογή του και για το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού!

Το κίνητρο και το... όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ: Είναι ένα μεγάλο όνειρό μου, από μικρό παιδί. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο. Μου δίνεται η ευκαιρία να μπορέσω να παίξω σε αυτή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να κάνουμε την ίδια καλή πορεία όπως πέρυσι.

Το τι θέλει να υποσχεθεί στον κόσμο: Ξέρω ποιος είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Χαίρομαι που έρχονται κάθε αγωνιστική στο γήπεδο. Βοηθάνε την ομάδα και αυτό φαίνεται. Το μόνο που θέλω να πω είναι να έρχονται κάθε αγωνιστική στο γήπεδο και να μας βοηθούν.

* Είναι ακόμα ανοιχτό να παραχωρηθεί ο Πελέ στον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα