Κλείνει η 2η αγωνιστική με το ΟΦΗ – Βέροια

Γιώργος Βροντάκης
Κλείνει η 2η αγωνιστική με το ΟΦΗ – Βέροια

bet365

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τη Βέροια (21:30, NS1) με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να θέλει το δυο στα δύο στο ξεκίνημα της Superleague.

Οι Κρητικοί στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα φιλοξενώντας τη Βέροια στο «Θεόδωρος Βαρδιγονιάννης».

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να ξεκινήσει τον ΟΦΗ με τους: Λόρια, Αντελέγε, Μεϊτέ, Τριποτσέρη, Αρτόλα, Μακρή, Στάθη, Μιλιάζες, Ράζακ, Πεογαμβράκη και Πετρόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος της Ημαθίας ξεκίνησε και αυτός με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα και ευελπιστεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και στο Ηράκλειο.

Ο Χοσε Γκρανέρο θα παρατάξει την ομάδα του με τους: Καντιμοίρη, Αμαραντίδη, Καταλα, Καλι, Βέρτζο, Οστοϊτς, Βεργώνη, Μπεν, Καλτσά, Παυλίδη και Κάμπορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα