Τερεζόπουλος: «Θέμα τύχης»

Gazzetta team
Τερεζόπουλος: «Θέμα τύχης»

bet365

Τυχερό χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, τονίζοντας επίσης πως οι ποδοσφαιριστές του είχαν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Απογοήτευση και μόνο απογοήτευση. Παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε να έχουμε. Ο Παναθηναϊκός είχε μόνο ένα σουτ του Πράνιτς, είχε την κατοχή αλλά δεν απειληθήκαμε γι' αυτό η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Όταν τρως δύο γκολ σε πέντε λεπτά υπάρχουν ευθύνες. Είδα ότι είχαμε ενθουσιασμό. Είχαμε να κερδίσουμε 13 χρόνια και η νίκη θα ήταν τεράστιας σημασίας. Οι εντολές ήταν η ομάδα να πιέσει ψηλά. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε και τον Μέντες, ενδεχομένως αν παίζαμε και εμείς έτσι να χάναμε. Η εντολή μου ήταν να παίξουμε ψηλά. Τα παιδιά δεν παρέβησαν καμία εντολή μου».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Ήταν καθαρά θέμα τύχης, στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό όσα χρόνια παρακολουθώ τα ματς των δύο ομάδων η τύχη μας γυρνάει την πλάτη. Ίσως είχαμε και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά που μας πίεσε ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε καθόλου με εξαίρεση το φινάλε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα