«Κλεισμένος» ο Μιλιβόγιεβιτς

«Κλεισμένος» ο Μιλιβόγιεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
«Κλεισμένος» ο Μιλιβόγιεβιτς

bet365

Στον Ολυμπιακό με δανεισμό κλείνει ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς σύμφωνα με βελγικές πηγές. Φτάνει απόψε στην Ελλάδα ο παίκτης για την συμφωνία.

Η παρουσία του Στίβεν Ντεφούρ στην ομάδα της Άντερλεχτ αποτελεί εμπόδιο για την παρουσία του Μιλιβόγιεβιτς στη βασική ενδεκάδα. Ο Σέρβος μέσος δεν είναι ευχαριστημένος με το ρόλο του αναπληρωματικού και φαίνεται πως ζήτησε μεταγραφή. Οι Βέλγοι τονίζουν πως ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και έκλεισε τον Σέρβο για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα, ο 23χρονος μέσος δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ.

Άλλωστε, μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Ντιόπ, δεύτερος στη λίστα ήταν ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. O Σέρβος πήρε πέρσι μεταγραφή στην Άντερλεχτ έχοντας 16 ματς, ενώ σε δυο σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα είχε 36 συμμετοχές και 7 γκολ. Οι πληροφορίες των Βέλγων επαληθεύτηκαν με τον παίκτη να αναμένεται στην Αθήνα λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα (00.15) καθώς Ολυμπιακός και Άντερλεχτ τα βρήκαν σε όλα. Η συμφωνία του δανεισμού θα έχει και οψιόν αγοράς για τον παίκτη.

Ο Μιλιβόγιεβιτς -που θα περάσει το πρωί της Δευτέρας από εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το συμβόλαιό του- αποτελεί την επιλογή των ανθρώπων των Πειραιωτών σε συνεργασία πάντα με τον Μίτσελ καθώς την Κυριακή υπήρξε και η μεταγραφική σύσκεψη κορυφής. Όσον αφορά στον αριστερό μπακ παραμένει ακόμα ανοιχτό το εάν θα αποκτηθεί ή όχι παίκτης. Θεωρείται πάντως δύσκολο να προλάβουν οι ερυθρόλευκοι να κάνουν μία προσθήκη της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα