Κληρώνει για φορ, ψάχνεται ο Αμπεντ!

Κληρώνει για φορ, ψάχνεται ο Αμπεντ!

Νίκος Αθανασίου
Κληρώνει για φορ, ψάχνεται ο Αμπεντ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μόνο εξαιρετική περίπτωση επιθετικού, καθώς ο Αναστασίου δεν... καίγεται ενώ ακόμη και τώρα υπάρχουν ελπίδες για ανατροπή με τον Αμπέντ!

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στην τελική της ευθεία και ο Παναθηναϊκός ψάχνει έστω και την τελευταία στιγμή να βρει μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση μετά και τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ. Ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί πως μπορεί εκ των έσω να καλυφθεί η απουσία του Σουηδού, ωστόσο, έχει ανάψει το... πράσινο φως εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό είτε μέχρι την Δευτέρα είτε στην συνέχεια με ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Στο προσκήνιο υπάρχουν δυο παίκτες και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Από κει και πέρα, μπορεί ο Άλαν Πάρντιου αν έκλεισε την πόρτα για τον Μεντί Αμπέντ άλλα τις τελευταίες ημέρες ο Αλγερινός μέσος δείχνει δυσαρεστημένος με τις ευκαιρίες που δεν έχει πάρει και μέσω του περιβάλλοντος του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό. Το "τριφύλλι" έχει κάνει την πρόταση του, περιμένει και θα περιμένει μέχρι και την τελευταία μέρα, μήπως και το σίριαλ του καλοκαιριού έχει ευτυχή κατάληξη....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα