Ελαμπντελαουί: «Ξεπερνούν τα όρια οι δύο τραυματισμοί»

Δημήτρης Τομαράς
Ελαμπντελαουί: «Ξεπερνούν τα όρια οι δύο τραυματισμοί»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησαν για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τον Νορβηγό αμυντικό να στέκεται στους τραυματισμούς της ομάδας του.

Ομάρ Ελαμπντελαουί στη NOVA: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπήρξαν πολλές σκληρές μονομαχίες όμως δύο τραυματισμοί ξεπερνούν τα όρια. Υπάρχουν κάποια όρια για να παίζεις σκληρά και δυνατά. Όρια τα οποία κάποιες φορές τα ξεπερνάς. Είδαμε ότι δύο τραυματισμοί συνέβησαν εδώ για την ομάδα μας, αλλά όπως και να έχει εμείς πρέπει να προετοιμαζόμαστε διαρκώς για τα σκληρά παιχνίδια.

Όπως και να έχει πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σκληρά παιχνίδια. Πάντα κυνηγάμε τη νίκη ως το τέλος και ακόμα και με δέκα παίκτες κάναμε ευκαιρίες. Ξέραμε σίγουρα πως θα επρόκειτο για ένα σκληρό ματς κι έτσι ετοιμαζόμασταν να το αντιμετωπίσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Αυτό κυνηγάμε μονίμως σε όλα τα παιχνίδια.

Είμαστε άτυχοι για το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες στο τέλος, όμως ακόμα και τότε συνεχίσαμε να πιέζουμε. Θέλαμε να φτάσουμε στη νίκη. Λίγο πριν δεχτούμε την ισοφάριση θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 2-0, χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά ακόμα και μετά την ισοφάριση συνεχίσαμε να ψάχνουμε το γκολ για να φύγουμε με τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Όσο για μένα κάθε παιχνίδι που περνάει νιώθω να προσαρμόζομαι και περισσότερο στον Ολυμπιακό, στη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω ακόμα καλύτερα τους συμπαίκτες μου και… δένομαι περισσότερο μαζί τους. Μου αρέσει και βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό όταν χρειαστεί να παίξω όλη την πλευρά μόνος μου. Το έχω κάνει πολλές φορές, μου αρέσει να το κάνω και εδώ. Εύχομαι σύντομα να μπορέσω να δείξω ακόμα καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την απόδοσή μου και να κάνω καλύτερα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό».

Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Νομίζω ότι σε αυτά τα δέκα λεπτά όπου του παιχνίδι έγινε πιο σκληρό και αντιαθλητικό είχαμε τρεις αποχωρήσεις παικτών και χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας και τις θέσεις μας για αυτό δεχτήκαμε το γκολ. Νομίζω ότι όλοι μας βοηθήσαμε την ομάδα. Είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο.

Νομίζω ότι αν δεν είχαμε αυτούς τους τραυματισμός θα είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο. Και με εννέα και με δέκα παίκτες να παίζαμε ο Ολυμπιακός πρέπει παντού να κερδίζει. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πετούμε κάποιο τέρμα. Εγώ προσπαθώ καθημερινά, δουλεύω σκληρά και θέλω να δείξω στον προπονητή μου ότι μπορώ να είμαι στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα