Χωρίς δύο ο Λεβαδειακός στη Τρίπολη

Gazzetta team
Χωρίς δύο ο Λεβαδειακός στη Τρίπολη

bet365

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αστέρα έμειναν οι Μάντζιος και Αρνίτσε.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός κόντρα στον Αστέρα στη Τρίπολη την Κυριακή. Ο Σάββας Παντελίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάντζιο και Αρνίτσε, ενώ αντίθετα έχει στη διάθεση του τον Γεωργιάδη και τον Γιάντση.

Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός του Λεβαδειακού αφιέρωσε το πρόγραμμα στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις. Οι ποδοσφαιριστές την Παρασκευή πήραν το πριμ για την ισοπαλία στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Tομάς, Πιντέρ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκτσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Kονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Γιάντσης και Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα