Αμπιντάλ: «Λόγω Champions League στον Ολυμπιακό»

Αμπιντάλ: «Λόγω Champions League στον Ολυμπιακό»

Μάκης Σταθάτος
Αμπιντάλ: «Λόγω Champions League στον Ολυμπιακό»

bet365

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Ερίκ Αμπιντάλ να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του τόνισε: «Για την επιλογή του Ολυμπιακού μέτρησε καθοριστικά η θέλησή μου να αγωνιστώ στο Champions League. Είχα πολύ σοβαρή πρόταση από τη Νις για να επιστρέψω στο Σαμπιονά και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρό της, αλλά η επιθυμία μου ήταν να συνεχίσω στην Ελλάδα.

Αποφάσισα να σταματήσω από την Εθνική από την παραμονή της επιλογής του Μουντιάλ όταν ο Ντεσάμπ με ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι είχε άσχημα νέα και ότι δεν θα ήμουν στην αποστολή για την Βραζιλία. Είναι πλέον η ώρα για νέο αίμα στην εθνική ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα