«Πλησιάζει σε Ινσούα ο Ολυμπιακός» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Πλησιάζει σε Ινσούα ο Ολυμπιακός» (vids)

bet365

Κίνηση για την απόκτηση του μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Εμιλιάνο Ινσούα έχει κάνει ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του. Προς αποχώρηση ο Χοσέ Χολέμπας.

Ρεπορτάζ -που επικαλείται πηγές από την Ισπανία- αποκαλύπτει πως ο αριστερός μπακ-χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Εμιλιάνο Ινσούα, είναι καθ' οδόν για τον Ολυμπιακό. Την πληροφορία μετέδωσε πρώτος ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο Αργεντινός άσος, του οποίου η φυσική θέση είναι αριστερό μπακ αλλά μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά πρόκειται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο, με τους Πειραιώτες να εμφανίζονται κοντά στο να τον κάνουν δικό τους.

Βάσει των συγκεκριμένων πηγών οι δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα κοντά σε συμφωνία, κάτι που ανέφερε και το δίκτυο Sky Sports. Ο Ινσούα που είναι διεθνής με την χώρα του από το 2009 αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2013 ενώ πριν έπαιξε σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Γαλατά και Λίβερπουλ. Άρχισε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς. Είναι γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου του 1989.

Για τον Ινσούα ενδιαφέρθηκε πολύ πρόσφατα η Ράγιο Βαγιεκάνο καθώς και άλλοι ισπανικοί σύλλογοι. Εφόσον επαληθευτούν οι παραπάνω πληροφορίες και κλείσει ο Ινσούα αλλάζουν και οι ισορροπίες στο ρόστερ. Πέραν του Γκαετάν Μπονγκ -που έχει ήδη τεθεί εκτός πλάνων- πρόκειται να αποχωρήσει άμεσα και ο Χοσέ Χολέμπας, κάτι που εδώ και καιρό ήταν πιθανό. Άλλωστε υπάρχει η πληροφορία για μία πολύ καλή πρόταση για τον Χολέμπας.

Μοιραία με την αποχώρηση των Μπονγκ και Χολέμπας θα υπάρχουν ως αριστερά μπακ ο Μαζουάκου και ο Ινσούα, εφόσον κλείσει. Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα πολύ καλές σχέσεις με τους Μαδριλένους, στους οποίους έδωσε και δανεικό (για την Β' ομάδα) τον Κώστα Ρουγκάλα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας από την μεριά τους δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Δεν ανέφεραν την Πέμπτη τίποτα ούτε για τον Ινσούα ούτε για τον Γκουϊντέτι.

* Έντονο παραμένει το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Γιάννη Μανιάτη. Οι Ρώσοι φέρονται να είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα σημαντικό ποσό για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα