Θεοδωρίδης: Συγκεντρωμένοι με Ολυμπιακό!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Kάλεσμα στον κόσμο του Παναιτωλικού να στηρίξει την ομάδα στον δύσκολο Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό, έκανε ο έμπειρος μέσος της ομάδας Γιώργος Θεοδωρίδης!

Ο Θεοδωρίδης μίλησε για τις δυσκολίες του ματς, αλλά ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει και την ψυχολογία μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Ηράκλειο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοδωρίδη στο Agrinio-Sports:

-Πως σου φάνηκε η εκδήλωση, όπου ο κόσμος του Παναιτωλικού είχε την ευκαιρία να πάρει τη νέα φανέλα της ομάδας;

“Ήταν μια ωραία εκδήλωση και ελπίζω οι νέες φανέλες να μας φέρουν γούρι και να πετύχουμε τους στόχους μας”

-Μετά από έναν αγώνα που χάσατε ουσιαστικά στο τελευταίο λεπτό, καλείστε να αντιμετωπίσετε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός…

“Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις το πρώτο παιχνίδι, αλλά εμείς κοιτάμε τώρα το επόμενο. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ολυμπιακός ή άλλη ομάδα, εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη. Τώρα ειδικά που είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση στην έδρα μας, ελπίζω να συνδυαστεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα”.

-Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το… κλειδί του αγώνα με τον Ολυμπιακό;

“Νομίζω ότι το βασικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό νομίζω ότι δεν συγχωρούνται τα λάθη. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε αρκετή θέληση και να παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και πιστεύω ότι θα την έχουμε”.

-Ο κόσμος δείχνει να περιμένει με αγωνία να γίνεις 100% καλά και είναι σίγουρος ότι θα προσφέρεις πολλά στην ομάδα…

“Εγώ προσωπικά όταν θα είμαι έτοιμος, θα κοιτάξω να δώσω όσο δυνατόν περισσότερα για την ομάδα. Αυτή την στιγμή δεν βρίσκομαι στο 100%. Καθημερινά κάνω αυτό που πρέπει ώστε να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και ελπίζω μετά την διακοπή, η οποία είναι μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, να είμαι έτοιμος”.

-Οι οπαδοί της ομάδας πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έλεγαν ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να παίξει ακόμη και Ευρώπη, ενώ τώρα έριξαν τον πήχη. Ποιοι είναι πραγματικά όμως οι στόχοι του συλλόγου;

“Αν ρωτήσετε εμένα προσωπικά, δεν είπα ποτέ για Ευρώπη, ούτε είναι η Ευρώπη. Στόχος αρχικά είναι να σωθεί η ομάδα και ειδικά τώρα που είμαστε μια πολύ νέα ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Έχουν φύγει πολλοί καλοί παίκτες, ήρθαν καινούριοι καλοί παίκτες και πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα και αυτό να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα”

-Στο ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης σας;

“Σίγουρα ο κόσμος παίζει ρόλο, αλλά μπάλα παίζουμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος, να μας δώσει την ώθηση και αυτό να μας βοηθήσει στον αγώνα, όπου όμως πρέπει να είμαστε πάντα προσγειωμένοι για να μπορούμε να το συνδυάσουμε με καλό αποτέλεσμα”.

-Τέλος, θα ήθελα αν μπορείς αν στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο…

“Ξέρουμε ότι ο κόσμος πάντα ήταν κοντά μας και θα είναι και τώρα. Θέλω να στηρίξει την ομάδα και στα εύκολα, αλλά ειδικά στα δύσκολα, καθώς η ομάδα είναι καινούρια και πρέπει να στηριχτούν και τα νέα παιδιά”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα