Ρίχνει τις απαιτήσεις της για Ζόνας η Βαλένθια

Δημήτρης Τομαράς
Ρίχνει τις απαιτήσεις της για Ζόνας η Βαλένθια

bet365

Στα 2 εκατ. ευρώ έχει πέσει η Βαλένθια για τον Ζόνας για τον οποίο ενδιαφέρονται πιο έντονα οι Ολυμπιακός και Σεβίλλη. Επαναφέρουν το θέμα του Εσιέν οι Ιταλοί.

Ο Ζόνας που αποτελεί έναν εκ των στόχων των Πειραιωτών, ειδικά εάν καθυστερήσει και άλλο η υπόθεση του Πουλίδο, κοστολογείται πια στα 2 εκατ. από την Βαλένθια. Η αρχική τιμή του ήταν στα 3 εκατ. ευρώ με τους Ισπανούς όμως να πέφτουν έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει μεταγραφή ο παίκτης. Εκτός από τον Ολυμπιακό και η Σεβίλλη ερίζει για την απόκτησή του. Θέλει όμως να τον κλείσει με ελεύθερη μεταγραφή.

Ως προς τις αποδοχές του παίκτη αυτές δεν πέφτουν κάτω από το 1,1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο ίδιος ο Ζόνας πιέζει να μείνει ελεύθερος από την Βαλένθια και ενώ βρίσκεται και στην λίστα ομάδων από την Αγγλία. Παράλληλα οι Ιταλοί... επιστρέφουν για το θέμα του Εσιέν, τονίζοντας πως απασχολεί και πάλι αρκετά τους ερυθρόλευκους και ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για μεταγραφικό του ταξίδι.

* O Ολυμπιακός δεν έχει... διαγράψει ή εγκαταλείψει τις υποθέσεις των Ντιόπ και Μήτρογλου.

** Για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ εκτός από τη Γκινγκάμπ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες από την Γαλλία, όπως η Νις. Πιθανότατα να κλείσει όμως στη Γκινγκάμπ ως δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα