Τούρκοι για Ποντόλσκι και Ολυμπιακό

Τούρκοι για Ποντόλσκι και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τούρκοι για Ποντόλσκι και Ολυμπιακό

bet365

Τον Ολυμπιακό, την Γιουβέντους και ένα... σωρό άλλες ομάδες συνδέουν με τον Λούκας Ποντόλσκι οι Τούρκοι. Κρατούν τον Ολυμπιακό στο κόλπο για Ζόνας οι Ισπανοί.

Ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο έρχεται από την γειτονική Τουρκία και αφορά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η Milliyet οι ερυθρόλευκοι φέρονται να ασχολούνται με την περίπτωση του Λούκας Ποντόλσκι της Άρσεναλ. Οι γείτονές μας ξεκίνησαν να ασχολούνται με την υπόθεσή του Γερμανού άσου καθώς αναφέρουν πως είναι πρώτος στόχος της Γαλατασαραϊ.

Στο γκρούπ των συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον παίκτη έχουν τοποθετήσει εκτός από τον πειραϊκό σύλλογο και τις Γιουβέντους και Βόλφσμπουργκ αλλά και τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Ο Ποντόλσκι από την άλλη δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ για τη νέα σεζόν. Την ίδια στιγμή οι Ισπανοί εξακολουθούν να γράφουν για τον Ζόνας και τους πρωταθλητές. Επισημαίνουν πως η Σεβίλλη και ο Ολυμπιακός ασχολούνται κυρίως με τον παίκτη.

* Στην Τουρκία επιμένουν για Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ και τον Κώστα Μήτρογλου ενώ στην Ιταλία γίνεται λόγος για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Νάπολι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα