Μια ΑΕΚ, όσο όλοι μαζί!

Gazzetta team
Μια ΑΕΚ, όσο όλοι μαζί!

bet365

Η ΑΕΚ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έκοψε περισσότερα εισιτήρια με τη Ρόμα, από όσα κόπηκαν σε όλους τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας το Σαββατοκύριακο!

Το gazzetta.gr έγραψε από χθες για τη διαφορά που είχε η ΑΕΚ στα εισιτήρια του φιλικού με τη Ρόμα, σε σχέση με τα τρία πρώτα ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας που έγιναν το Σάββατο. Ωστόσο και με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της Κυριακής και πάλι η «Ενωση» έχει προβάδισμα.

Πάντως ο ΠΑΟΚ ήταν τιμωρημένος και δεν είχε κόσμο στην Τούμπα, ενώ δεν ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός που δεν πρέπει να είχε περισσότερους από 4.000 φιλάθλους...

Η ΑΕΚ λοιπόν το Σάββατο έκοψε 27.612 εισιτήρια στο φιλικό με τη Ρόμα, ενώ στα παιχνίδια που έγιναν στην πρεμιέρα της Super League, κόπηκαν 25.473.

Αναλυτικά:

Κέρκυρα - Πανθρακικός 684 εισιτήρια

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 4.390

Ολυμπιακός - Νίκη Βόλου 16.347

Ατρόμητος - Πλατανιάς 1.032

Βέροια - Ξάνθη 1.521

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας τρίπολης 1.499

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός -

Πανιώνιος - Εργοτέλης (σήμερα)

Σύνολο: 25.473 εισιτήρια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα