Τσοκάνης: «Για το διπλό στα Γιάννενα»

Gazzetta team
Τσοκάνης: «Για το διπλό στα Γιάννενα»

bet365

Ο Τάσος Τσοκάνης τόνισε πως ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να ξεκινήσει θετικά το φετινό πρωτάθλημα με νίκη στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τέλος Αυγούστου. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και με το Europa League. Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε εκεί. Πρώτη αγωνιστική είναι, αλλά θέλουμε να μπούμε δυναμικά και να αρχίσουμε καλά τη χρονιά. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του: «Είμαστε πιο έτοιμοι, γιατί ξεκινήσαμε και νωρίτερα την προετοιμασία. Από την άλλη θα υπάρχει και λίγη κόπωση τώρα, από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση του γηπέδου «Ζωσιμάδες»: «Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και στη ψυχή. Εντάξει είναι πρώτη αγωνιστική ακόμα και δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όπως και ο αντίπαλος δεν ξέρει πως θα εμφανιστούμε εμείς. Αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και θα πάμε εκεί για τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Αστέρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δυνατή ομάδα είναι ο ΠΑΣ. Τον έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ότι ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάρα πολύ δυνατός. Και εμείς από την πλευρά μας, έχουμε κλείσει τις θέσεις μας, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα δείξει. Δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ξέρουμε πως από τη μέση και μπροστά είναι μια δυνατή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στην άμυνά τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα