Γεωργιάδης: «Πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι»

Gazzetta team
Γεωργιάδης: «Πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι»

bet365

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ο Λεβαδειακός όπως δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού σχολίασε την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Γεωργιάδης, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει μια μεγάλη ομάδα, αλλά και πως η ομάδα του πάει για την νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Σίγουρα σε κάθε νέα ομάδα χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς. Πιστεύω ότι επειδή το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και οι παίκτες και το προπονητικό τιμ και όλοι, θα ενταχθώ πολύ γρήγορα στο σύνολο. Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός πλέον συγκαταλέγεται στις σταθερές ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω ότι κάθε χρόνο βάζει ένα λιθαράκι παραπάνω. Αυτό θα επιδιώξουμε και εμείς φέτος».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα πλέον οι διαφορές έχουν μειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει μια σταθερή αξία για την Ελλάδα και κυρίως από πέρυσι έχουμε δει τη δουλειά του κυρίου Αναστασίου με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που πρεσάρει παντού και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα