Γκρανέρο: «Νίκη για να δείξουμε την ταυτότητά μας»

Γκρανέρο: «Νίκη για να δείξουμε την ταυτότητά μας»

Gazzetta team
Γκρανέρο: «Νίκη για να δείξουμε την ταυτότητά μας»

bet365

Ο Χοσέ Κάρλος Γκαρνέρο, μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη, θέλοντας για την ομάδα του μόνο την νίκη!

Πρεμιέρα κόντρα στη Ξάνθη για την Βέροια, με την «βασίλισσα του Βορρά» να θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θράκης. Ο 51χρονος τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του γνωρίζει τον αντίπαλο και έχει δουλέψει πάνω σε αυτόν και είναι έτοιμη να πάει στο παιχνίδι για τη νίκη που θα δείξει την ταυτότητά της.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

Για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ: «Το ότι αρχίζει το πρωτάθλημα, μας φέρνει χαρά, μας τονώνει τη φιλοδοξία καθώς ήρθαμε εδώ να εργαστούμε. Περιμένουμε τα επίσημα παιχνίδια».

Για το στόχο της Βέροιας απέναντι στην Ξάνθη: «Φυσικά και πρέπει να κερδίσουμε. Κάνοντας τα πράγματα σωστά, αποδεικνύοντας όλα αυτά που έχουμε δουλέψει. Να δείξουμε πώς η Βέροια έχει αρχή και τέλος. Θέλουμε νίκη που να δείχνει την ταυτότητά μας. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Έχουμε τις πληροφορίες μας για τον αντίπαλο. Έχουμε φθάσει στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού με όσα έχουμε συλλέξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα