Παντελίδης: «Να σκοράρουμε πρώτοι»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Να σκοράρουμε πρώτοι»

bet365

Να μεταφέρει το άγχος στον Παναθηναϊκό, σκοράροντας πρώτος, θέλει ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε στην κάμερα της Nova ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στην αλλαγή της έδρας και στον στόχο της ομάδας του, που είναι να σκοράρει πρώτη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στην κάμερα της Nova...

Για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ: «Πάντοτε υπάρχει το άγχος της πρεμιέρας, με την έννοια ότι προσπαθείς να δεις και να δείξεις στο γήπεδο τι έγινε στην προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό και αισιοδοξούμε».

Για τον Παναθηναϊκό και που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι: «Ο Λεβαδειακός και θέλει και μπορεί και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα. Αν είσαι καλός μπορείς να το πετύχεις απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν παραγνωρίζουμε πώς ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και πιο έτοιμη από εμάς, αφού έχει δώσει παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να πετύχουμε πρώτοι γκολ. Να μεταφέρουμε το άγχος στον Παναθηναϊκό, που είναι γρήγορη κι επιθετική ομάδα. Θα χρειαστεί, επίσης, να παίξουμε σκληρή άμυνα για να προστατεύσουμε την εστία μας».

Για τη διεξαγωγή του αγώνα στο «ΟΑΚΑ»: «Κανείς δεν θέλει να είναι γηπεδούχος και να παίζει μακριά από την έδρα του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να καλύψουμε αυτό το χάντικαπ. Στόχος μας φέτος είναι να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, με ενέργεια, πάθος και αγωνιστικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα