Ευαγγελόπουλος: «Κανένα ραντεβού με Ρόμα για Μανωλά»

Ευαγγελόπουλος: «Κανένα ραντεβού με Ρόμα για Μανωλά»

Δημήτρης Τομαράς
Ευαγγελόπουλος: «Κανένα ραντεβού με Ρόμα για Μανωλά»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, διέψευσε ξανά πληροφορίες που αφορούν στην υπόθεση του παίκτη και την Ρόμα.

Τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Μανωλά συνεχίζονται και αρκετά κλαμπ φέρονται να τον έχουν στο στόχαστρο! Κάποιοι έκαναν λόγο για ραντεβού ακόμα και στην Αθήνα για την μεταγραφή. Μιλώντας στο ιταλικό portal Vocegiallorossa ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος ισχυρίστηκε: «Δεν υπάρχει κανένα ραντεβού με την Ρόμα για τον Μανωλά και δεν έχουμε προγραμματίσει καμία συνάντηση με τον σύλλογο.

Δεν θα υπάρξει καμία επαφή στην Αθήνα ή την Ιταλία. Εάν με ρωτάτε τώρα το πόσο πιθανό είναι να κλείσει στην Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς δεν μπορώ να σας δώσω μία ακριβή απάντηση και εξήγηση. Ούτε είμαι σε θέση να κάνω εκτιμήσεις για το μέλλον του παίκτη». Εκτός από την Ρόμα, για τον Κώστα Μανωλά υπάρχουν ακόμα οι Γιουβέντους και Άρσεναλ. Και φυσικά όλα δείχνουν πως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα