Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο για Πλατανιά

Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο για Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο για Πλατανιά

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για την πρεμιέρα με τον Πλατανιά και συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή.

Πρεμιέρα με τον Πλατανιά στο Περιστέρι κάνει τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Παράσχο να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε από σήμερα την αποστολή για το ματς της Κυριακής (24/8 19:15), στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Κούρος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Φάμπιο, Τάτος, Γκαρσία, Θεολόγου.

Παράσχος: «Έχουμε ξεπεράσει τη Σαράγεβο»

Μάλιστα, ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Χανιώτες έχοντας ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Σαράγεβο, όπως δήλωσε ο Παράσχος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί και άσχετα με την πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να συμβεί το περσινό με τον Εργοτέλη πάλι στην πρεμιέρα.

Επειδή το ευρωπαϊκό ματς με το Σαράγεβο μας είχε ρίξει τη ψυχολογία πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει πια το πρόβλημα και βλέπουμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία τόσο το κυριακάτικο ματς όσο και την πορεία μας στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις ώρες και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα το Σάββατο (23/8) και την Κυριακή (23/8), καθώς και μέσω διαδικτύου.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Σάββατο) το ωράριο λειτουργίας για την πώληση εισιτηρίων θα είναι από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και την Κυριακή από τις 10.00 μέχρι τις 17.00.

Από τις 17.15 μέχρι και τις 19.15 η πώληση των εισιτηρίων την Κυριακή θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα