Φεύγει μόνο με τους όρους του Ολυμπιακού

Φεύγει μόνο με τους όρους του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Φεύγει μόνο με τους όρους του Ολυμπιακού

bet365

Ο Μανωλάς θα αποχωρήσει μόνο με τους όρους των Πειραιωτών και εφόσον έρθει η κρούση που θα τους ικανοποιεί. Οι πέντε αρνήσεις για τον παίκτη και η συνάντησή του με τους Βρέντζο και Ισά.

Τα δεδομένα για τον Κώστα Μανωλά δεν έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά ούτε το βράδυ της Πέμπτης. Για να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα αυτό θα συμβεί μόνο με τους όρους του Ολυμπιακού και τις συνθήκες που θέλει ο σύλλογος. Αυτό του εξήγησε σύμφωνα με πληροφορίες και ο Γιάννης Βρέντζος με τον Πιέρ Ισά στην συνάντηση που είχαν για αρκετά λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως για να φύγει ο διεθνής στόπερ θα πρέπει η πρόταση να ικανοποιεί πλήρως τους ερυθρόλευκους, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα.

Για τον Μανωλά ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα έχει αρνηθεί τουλάχιστον πέντε προτάσεις. Ο παίκτης πάντως είχε επαφή με ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ και πριν την προπόνηση και μετά από αυτήν. Για την ακρίβεια μετά το τέλος της είχε για αρκετά λεπτά συζήτηση με τους Βρέντζο και Ισά. Βασικό αντικείμενο της κουβέντας ήταν το μέλλον του και το τι υφίσταται αυτήν την στιγμή για αυτόν.

Την στιγμή της κουβέντας πάντως οι φίλαθλοι που είδαν το τι γινόταν άρχιζαν να φωνάζουν στον παίκτη να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό. Του ζητούσαν να μην φύγει από τον σύλλογο. Επίσης μετά το τέλος της κουβέντας, συνέχισαν μόνοι τους την συζήτηση οι Βρέντζος και Ισά. Φυσικά το θέμα Μανωλά παραμένει ανοιχτό, όπως και των Μανιάτη και Χολέμπας. Όπως γίνεται βέβαια αντιληπτό δεν είναι εφικτό να φύγουν και οι τρεις ποδοσφαιριστές. Τα επόμενα 24ωρα σίγουρα θα είναι καθοριστικά.

Στο εξωτερικό πάντως τα δημοσιεύματα για τον Μανωλά δεν σταματούν κάνοντας λόγο για... μάχη ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ρόμα...

* Ο Ολυμπιακός φέτος έχοντας δεχθεί αρκετές προσφορές για παίκτη του έχει δώσει ουκ ολίγες αρνητικές απαντήσεις για παίκτη σαν τον Σάμαρη (πριν κλείσει στην Μπενφίκα), τον Ντινγκά (του οποίου μέρος των δικαιωμάτων έχει ο σύλλογος) και άλλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα