Προσοχή στα στημένα από Αναστασίου

Προσοχή στα στημένα από Αναστασίου

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή στα στημένα ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου στην ομιλία του προς τους παίκτες, ενώ τους τόνισε ότι είναι καλύτεροι από τη Μίντιλαντ, αλλά πρέπει να το δείξουν και στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού επισήμανε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να την... πατήσουν όπως με τη Σταντάρ καθώς δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία, ζητώντας μεγάλη προσοχή στο αποψινό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

«Θέλω να είστε πιο προσεκτικοί στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς παπό κάθε άλλο. Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως με τη Σταντάρ, διότι δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Τα δικά μας λάθη πρέπει να τα αποφύγουμε και να επιλέγεται πάντα την πιο σίγουρη λύση. Είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν πρέπει να χάσετε τη συγκέντρωσή σας ούτε ένα δευτερόλεπτο», τους τόνισε ο Αναστασίου, ενώ ζήτησε πολύ μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις, οι οποίες μπορούν να κρίνουν τον αγώνα.

Παράλληλα ο 41χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στο θέμα του Αλφάρο, λέγοντας: «Είχαμε μία δυσάρεστη έκπληξη με τον Αλφάρο, που έχετε πληροφορηθεί. Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας, αφού υπήρχε πρόβλημα με το γόνατό του. Αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με το πρόβλημα αυτό και αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα