Μακ: «Με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα»

Μακ: «Με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μακ: «Με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε σε δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και ελπίζει σε μια καλή χρονιά με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μαζί με τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα «sportky.topky.sk», τονίζοντας πως ο «δικέφαλος» θέλει να παίξει στην Ευρώπη, ενώ ελπίζει σε μια καλή χρονιά με την ομάδα...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Eχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να παίζουμε κατά την διάρκεια του φθινοπώρου στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα θα παλέψουμε για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό.

Είχα μια καλή αρχή. Εχασα μόνο δύο ματς. Αυτό απέναντι στην Ξάνθη λόγω τραυματισμού και κόντρα στην Ιντερ γιατί ήμουν στο νοσοκομείο δίπλα στη γυναίκα μου».

Ελπίζω πως ο ΠΑΟΚ θα με βοηθήσει και να έχω μια σταθερή παρουσία. Ελπίζω να πετύχω μερικά γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα