Ανοιχτή προπόνηση και... παρουσίαση νέων αποκτημάτων

Ανοιχτή προπόνηση και... παρουσίαση νέων αποκτημάτων

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτή προπόνηση και... παρουσίαση νέων αποκτημάτων

bet365

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην φετινή Σούπερ Λίγκα η ομάδα θα κάνει ανοιχτή προπόνηση και θα παρουσιάσει τα νέα της αποκτήματα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας και τα ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, καθώς και να δουν όλα τα νέα αστέρια της ομάδας. Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου (το απόγευμα) το ραντεβού όλων είναι στο φαληρικό γήπεδο, όπου το κοινό και οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους ερυθρόλευκους άσους σε δράση. Θα γίνει με αυτόν τον τρόπο και... παρουσίαση και των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού, καθώς ένας προς έναν οι νέοι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ θα έχουν την ευκαιρία να «συστηθούν» στους φιλάθλους, αλλά και τους δημοσιογράφους. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων παικτών, καθώς και την ανοιχτή προπόνηση, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17, οι οποίες θα ανοίξουν στις 18:30. Για τους εκπροσώπους του Τύπου θα λειτουργήσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία (είσοδος δίπλα στις Θύρες 33, 34, 35), ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα λειτουργήσει η μεικτή ζώνη, όπου οι νέοι άσοι του Ολυμπιακού θα κάνουν δηλώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα