Επαφή Ιντεπεντιέντε με Ολυμπιακό για διακανονισμό

Επαφή Ιντεπεντιέντε με Ολυμπιακό για διακανονισμό

Δημήτρης Τομαράς
Επαφή Ιντεπεντιέντε με Ολυμπιακό για διακανονισμό

bet365

Νέα επαφή θα έχουν εντός της ημέρας με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού οι παράγοντες της Ιντεπεντιέντε για τον διακανονισμό του χρέους τους.

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί συζήτηση μεταξύ της Ιντεπεντιέντε και του Ολυμπιακού για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων για την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες. Το ποσό που οφείλει η αργεντίνικη ομάδα είναι γνωστό και θα γίνει μία κουβέντα με τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο για το πως θα δοθεί το ποσό. Σε πρώτη φάση η Ιντεπεντιέντε έχει προτείνει την καταβολή των χρημάτων με έξι ισόποσες δόσεις. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που υπάρχει επαφή των δύο πλευρών για το συγκεκριμένο θέμα που έφτασε μέχρι και το CAS αλλά και την FIFA.

* Στην Ιταλία τονίζεται πως ο Χιλιανός Βάργκας, τον οποίο είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να κλείσει ο Ολυμπιακός, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΚΠΡ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα