Μεγάλη κάλυψη για το Φενέρ-Ολυμπιακός

Μεγάλη κάλυψη για το Φενέρ-Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Μεγάλη κάλυψη για το Φενέρ-Ολυμπιακός

bet365

Πολύ μεγάλη σημασία δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ στο σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Φενέρ. Κάλυψη ακόμα και από ιντερνετικά ραδιόφωνα.

Η κάλυψη που ετοιμάζουν οι Τούρκοι για το φιλικό τεστ των Πειραιωτών με την Φενέρ είναι μεγάλη. Τόσο σε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό επίπεδο όσο και από μεριάς εφημερίδων, περιοδικών αλλά και site. Ενδεικτικά υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα μεταδώσουν όλο τον βραδινό αγώνα του Ολυμπιακού με την ομάδα της γειτονικής μας χώρας. Θα υπάρξει μάλιστα και κάλυψη ακόμα και από ιντερνετικά ραδιόφωνα. Φυσικά άπαντες θα αφιερώσουν και χώρο και τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χρόνο για δηλώσεις από τον Μίτσελ και τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα