Απασχολούσε από τον Μάρτη ο Αλφάρο τον Παναθηναϊκό

Απασχολούσε από τον Μάρτη ο Αλφάρο τον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Απασχολούσε από τον Μάρτη ο Αλφάρο τον Παναθηναϊκό

bet365

Στη λίστα του Παναθηναϊκού από τον Μάρτιο, βρισκόταν ο Αλφάρο και ήταν η πρώτη επιλογή του Νίκου Νταμπίζα για την συγκεκριμένη θέση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Παρασκευή, ο Αλφάρο, θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον ποδοσφαιριστή να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία και να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Η μέρα της άφιξής του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, κάτι που αναμένεται ωστόσο να φιξαριστεί σήμερα Σάββατο (16/8).

Σε ότι αφορά τώρα ακόμα κάποιες λεπτομέρειες της απόκτησής του Ισπανού από τον Παναθηναϊκό, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους από τον περασμένο Μάρτιο! Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε μεταβεί στην Ισπανία και είχε παρακολουθήσει και από κοντά τον Αλφάρο σε ένα ματς ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης Β και την Μαγιόρκα για την Segunda Division.

Από τότε λοιπόν, και ανεξαρτήτως της υπόθεσης του Αμπέντ, έχει δημιουργηθεί φάκελος με όσα πρέπει να γνωρίζουν στο «τριφύλλι» για τον ποδοσφαιριστή, μέχρι χτες (15/8) έρθουν σε οριστική συμφωνία μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα