Προπονήθηκαν Ζέκα, Πέτριτς, ατομικό ο Κλωναρίδης

Προπονήθηκαν Ζέκα, Πέτριτς, ατομικό ο Κλωναρίδης

Νίκος Μαρούδας
Προπονήθηκαν Ζέκα, Πέτριτς, ατομικό ο Κλωναρίδης

bet365

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν το Σάββατο (16/8) ο Κάρλος Ζέκα και ο Μλάντεν Πέτριτς, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Παρασκευής. Οι «πράσινοι» μαζεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί και ουσιαστικά μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου, είδε τον Ζέκα και τον Πέτριτς να ακολουθούν ένα μέρος της προπόνησης και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμοι κόντρα στους Δανούς. Από την άλλη, ατομικά προπονήθηκε ο Κλωναρίδης, που την Πέμπτη είχε αρχίσει τρέξιμο…

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα