Αμπέντ ή Αλφάρο και σενάριο για επιθετικό!

Αμπέντ ή Αλφάρο και σενάριο για επιθετικό!

Νίκος Αθανασίου
Αμπέντ ή Αλφάρο και σενάριο για επιθετικό!

bet365

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει του Αμπέντ κι αν στραβώσει οριστικά του Αλγερινού, φέρνει στην Ελλάδα τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Φήμες για συμφωνία και με νεαρό στράικερ.

Η πολυαναμενόμενη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Λεωφόρο και οι «πράσινοι» αποφάσισαν να... φορτσάρουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Η υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ θα ξεκαθαρίσει εντός της Πέμπτης, αφού αν η Νιούκαστλ δεν ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του, τότε ο Παναθηναϊκός θα φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον Αλεχάντρο Αλφάρο με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, ώστε να καλύψει η ομάδα το κενό που έχει διαπιστωθεί στη θέση πίσω από τους επιθετικούς. Οι πιθανότητες πάντως αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της έλευσης του Αλφάρο, αφού μέχρι και σήμερα η αγγλική ομάδα δεν είχε δώσει το «ok» για τον Αμπέντ.

Φήμες για νεαρό επιθετικό

Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση επιθετικού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεαρό ελπιδοφόρο στράικερ, ο οποίος θα δώσει ακόμα μία λύση για τη γραμμή κρούσης στον Γιάννη Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα