ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 4-2

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 4-2

bet365

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 4-2 της Βέροιας σε μια ακόμα φιλική αναμέτρηση και των δύο ομάδων.

Ημέρα των φιλικών είναι η σημερινή και στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την Βέροια. Οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2' ο Τσάβες, για να κάνει ο Γιάκος στο 36' το 2-0. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 66' και 69' οι Ακόστα και Βελέζνικοφ έκαναν το 3 και 4-0 αντίστοιχα.

Στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς κάτι που πήγαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Εν μέρει το εκμεταλλεύτηκαν, καθώς μείωσαν σε 4-2, αρχικά με τον Τσιάμη στο 71' και στην συνέχεια με τον Κόβιτς στο 80', αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης (46' Σωτηρίου), Χαρίσης (56' Ακόστα), Τζημόπουλος (80' Τάχιας), Μιχαήλ (67' Μπέριος), Κοροβέσης, Τσάβεζ (67' Κρητικός), Λίλα (76' Μανιάς), Τσουκαλάς (90' Ιωάννου), Γιάκος (67' Βεσελίνοφ), Στρούνα, Ίλιτς (67' Σαπαλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Τζινάρ), Καλί (46' Αμαραντίδης), Καλτσάς (46' Εσπάρθα), Καταλά, Όστοϊτς (71' Τσιάμης), Μαλόν (46' Κατσούλης), Βεργώνης (46' Βέρτζος), Παυλίδης (46' Χασελμπάϊν), Μπεν (46' Ντουμίτρου - 77' Μάνος), Μπαργκάν (40' Σέντρικ), Κάμπορα (46' Κόβιτς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα