Η λίστα για Μακάμπι και τρεις ανακοινώσεις για Αστέρα

Φώτης Καρακούσης
Η λίστα για Μακάμπι και τρεις ανακοινώσεις για Αστέρα

bet365

Τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Στάικος Βεργέτης για τα ματς με την Μακάμπι στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έστειλε στην ΟΥΕΦΑ ο Αστέρας. Τρεις νεαροί από τις ακαδημίες έγιναν επαγγελματίες.

Η πρόκριση επί της Μάιντς όσο μεγάλη και αν ήταν, ανήκει στο παρελθόν και στον Αστέρα σκέφτονται ήδη τα δύο παιχνίδια με την Μακάμπι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να αποκτηθεί το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Οι Αρκάδες έστειλαν σήμερα στην ΟΥΕΦΑ την λίστα με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Στάικος Βεγέτης.

Αναλυτικά η λίστα με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχει ως εξής:

Νο1 Τόμας Κοσίσκι

Νο3 Θανάσης Παντελιάδης

Νο4 Ερίκ Τιε Μπι

Νο5 Χουάν Μανουέλ Μουνάφο

Νο7 Πάμπλο Μάσα

Νο8 Φερνάντο Ουσέρο

Νο9 Χερόνιμο Μπαράλες

Νο10 Μάρτιν Ρόλε

Νο11 Νίκολας Αλμπέρτο Φερνάντεζ

Νο13 Γιώργος Ζησόπουλος

Νο14 Τάσος Μπακασέτας

Νο15 Καλίφα Σανκαρέ

Νο17 Ρίτσι Κιτόκο

Νο19 Αναστάσιος Τσοκάνης

Νο21 Κώστας Θεοδωρόπουλος

Νο23 Φακούντο Πάρα

Νο25 Δημήτρης Κουρμπέλης

Νο27 Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι

Νο30 Ντορίν Γκόιαν

Νο32 Πάμπλο Ντε Μπλάσις

Νο37 Γιώργος Μπαντής

Νο39 Ζίγκι Μπαντιμπανγκά

Νο77 Γιώργος Κυριακόπουλος

Νο93 Αναστάσιος Παπαχρήστος

Νο96 Βασίλης Μηλιώτης

Ακόμα τρεις προωθήθηκαν από τις ακαδημίες

Το ότι στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης γίνεται καλή και σωστή δουλειά είναι δεδομένο και αυτό φαίνεται συνεχώς. Οι Αρκάδες προσπαθούν να ανεβάζουν στην πρώτη ομάδα παίκτες που βγάζουν οι ίδιοι κάτι που έκαναν και σήμερα, γνωστοποιώντας πως οι Χρήστου, Γκρόσιος και Ζήσης θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ οι νεαροί ποδοσφαιριστές Κώστας Χρήστου, Παναγιώτης Γκρόσιος και Άγγελος Ζήσης, που έπαιζαν στις ομάδες των υποδομών του συλλόγου. Με αυτή την κίνηση ο Αστέρας αποδεικνύει ότι επενδύει στο μέλλον, δίνοντας έτσι ευκαιρία σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Ο Κώστας Χρήστου γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1996, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ και στον Αστέρα θα φοράει το Νο22. Μιλώντας για το ότι έγινε επαγγελματίας ο Χρήστου δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να γίνεσαι επαγγελματίας σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, ωστόσο τώρα γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί πρέπει να δουλέψω περισσότερο προκειμένου να πείσω τον προπονητή μου να μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν για να φτάσω στην πρώτη ομάδα του Αστέρα και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους»

Ο Παναγιώτης Γκρόσιος γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1997, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ και στον Αστέρα θα φοράει το Νο71. Μιλώντας για το ότι έγινε επαγγελματίας ο Γκρόσιος δήλωσε: «Ο πρώτος μου στόχος έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι έγινα επαγγελματίας στον Αστέρα, αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει και ευθύνες, στις οποίες θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Υπόσχομαι πώς θα δουλέψω σκληρά καθημερινά στην προπόνηση για να μπορέσω να παίξω στην πρώτη ομάδα του Αστέρα, δικαιώνοντας όλους εκείνους τους ανθρώπους που με πίστεψαν»

Ο Άγγελος Ζήσης γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1998, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και στον Αστέρα θα φοράει το Νο33. Μιλώντας για το ότι έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο Ζήσης δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που έγινα επαγγελματίας στον Αστέρα. Ο πρωταρχικός μου στόχος από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα επετεύχθη. Από δω και πέρα, θα συνεχίσω την προσπάθεια μου και την σκληρή δουλειά για να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν να φτάσω μέχρι εδώ και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό για να τους δικαιώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα