Στην... αντεπίθεση για Μανωλά η Άρσεναλ

Δημήτρης Τομαράς
Στην... αντεπίθεση για Μανωλά η Άρσεναλ

bet365

Η Άρσεναλ έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του Κώστα Μανωλά με τους Άγγλους να υπογραμμίζουν πως προσφέρει 8 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, έχοντας αρχίσει τις σχετικές επαφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί αλλά και από το Goal.com η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Μανωλά. Ο Βενγκέρ που και πριν είχε πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, φαίνεται πως διαφοροποιεί τα μεταγραφικά του πλάνα μετά την μεταγραφή του Τόμας Βερμάελεν στην Μπαρτσελόνα. Οι «κανονιέρηδες» είναι διατεθειμένοι να δώσουν το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για να κλείσουν τον διεθνή στόπερ. Εκτός από τον Μανωλά ο Αλσατός προπονητής ψάχνει στην ευρωπαϊκή αγορά έναν αμυντικό χαφ και έναν ακόμα παίκτη για τον άξονα. Σαφώς και δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Άρσεναλ έχει συνδεθεί με αυτό του Έλληνα αμυντικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα