Σενάριο για Μπέντνερ!

Σενάριο για Μπέντνερ!

Gazzetta team
Σενάριο για Μπέντνερ!

bet365

Αγγλικό ρεπορτάζ συνδέει το όνομα του Ολυμπιακού με τον Δανό Νίκλας Μπέντνερ, που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ. Διαβάστε τα δεδομένα.

Το όνομα του Δανού επιθετικού Νίκλας Μπέντνερ επαναφέρει στο προσκήνιο η βρετανική Daily Mail για τον Ολυμπιακό. Οι Άγγλοι μάλιστα δεν στέκονται σε... ένα απλό ενδιαφέρον, αλλά τονίζουν ότι ότι έχει προσεγγίσει τον 26χρονο Δανό, που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.

Το όνομα του Μπέντνερ έχει ακουστεί και παλιότερα για τον Ολυμπιακό, αφού είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους «ερυθρόλευκους», αλλά, τουλάχιστον προς το παρόν, μέχρι εκεί. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν άλλες προτεραιότητες για τη θέση του φορ, αφού τόσο οι κακές τελευταίες χρονιές του Δανού, όσο και τα προβλήματάκια του χαρακτήρα του «φρενάρουν» την περίπτωσή του. Παράλληλα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα, της Άστον Βίλα και της Άιντραχτ Φρακφούρτης.

Ο Μπέντνερ είχε μόλις 18 συμμετοχές τις τελευταίες δύο χρονιές σε Άρσεναλ και Γιουβέντους, όπου και πήγε ως δανεικός, χωρίς να καταφέρει να βρει τον καλό εαυτό του. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν πίστεψε σε αυτόν ούτε μετά την επιστροφή του στο Λονδίνο και έτσι έμεινε ελεύθερος. Η Daily Mail αναφέρεται και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μήτρογλου.

* Στο εξωτερικό υπάρχουν και δημοσιεύματα για τους Νίκολας Μπλάντι της Σαν Λορέντζο και Ζόνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα