Ατρόμητος 2014-15: Σταθερότητα και υπέρβαση

Ατρόμητος 2014-15: Σταθερότητα και υπέρβαση

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος 2014-15: Σταθερότητα και υπέρβαση

bet365

Να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος που οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά και να πάει όσο το δυνατό πιο μακριά στο Κύπελλο είναι το μεγάλο στοίχημα του Ατρομήτου.

Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε ιδανικά για τον Ατρόμητο μετά τον πρόωρο και απρόσμενο αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Σαράγεβο. Οι Περιστεριώτες για τρίτη σερί χρονιά έμειναν από τον Αύγουστο εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ο μεγάλος στόχος που είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League μπορεί να περιμένει έναν ακόμα χρόνο.

Ο Ατρόμητος πλέον είναι προσηλωμένος στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Είσοδος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος που θα του δώσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη της επόμενης χρονιάς, αλλά και μια καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα, στο Περιστέρι ίσως στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, ονειρεύονται την κατάκτηση Κυπέλλου, στο οποίο έφτασαν πολύ κοντά το 2011 και το 2012.

Ίσως και αυτό δώσει μεγαλύτερη ώθηση στον κόσμο του Περιστερίου να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα, μια προσπάθεια που προσπαθεί να ενισχυθεί με την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας 2014/15 με το μότο «Γίνε και εσύ ένας Ατρόμητος».

Η ομάδα του Περιστερίου θα πάει τη νέα σεζόν με την ίδια πετυχημένη συνταγή, με την οποία την περυσινή τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο κορμός παραμένει ο ίδιος και οι κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι ήταν λιτές. Ωστόσο, ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει όλους τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν το καλοκαίρι και έκανε κάποιες ουσιαστικές προσθήκες.

Οι πιο σημαντικές από αυτές ήταν του Τάτου που ήρθε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή των Περιστεριωτών και του Παπάζογλου που έκανε το ίδιο δρομολόγιο προκειμένου να αντικαταστήσει το κενό που άφησε στην επίθεση η αποχώρηση του Παπαδόπουλου. Παράλληλα, αποκτήθηκαν, αλλά και προωθήθηκαν στην ομάδα νέα παιδιά.

ΗΡΘΑΝ: Τάτος, Ενγκουέμ, Κούρος, Εσόνο (δανεικός στα Χανιά), Γκορμπούνοφ, Παπάζογλου.

ΕΦΥΓΑΝ: Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης (δανεικοί στη Νίκη Βόλου), Παπαδόπουλος (ελεύθερος), Αρκούδας (ελεύθερος), Σηφακης (ελεύθερος), Εσόνο (δανεικός στα Χανιά), Μπεκατώρος (δανεικός στον Παναιγιάλειο).

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ο Ανδρέας Τάτος επέστρεψε στο σπίτι του! Ο μέσος του Ατρομήτου αποτελεί την πιο ηχηρή φετινή μεταγραφή της ομάδας του Περιστερίου. Με παραστάσεις από τον Ολυμπιακό, αλλά και εμπειρίες με την φανέλα του Άρη, ο Τάτος επιστρέφει πιο ώριμος και ικανός να δώσει το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή του Ατρομήτου και να τον οδηγήσει σε επιτυχίες.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Γιώργος Παράσχος πέρυσι τα έκανε όλα με τον Ατρόμητο. Διπλό στο Europa League, τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ρεκόρ σερί νικών και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση της ομάδας δεν το σκέφτηκε καν και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τον κάλεσε για να συνεχίσουν την συνεργασία τους και αυτή τη σεζόν.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Οι όμιλοι του Europa League ήταν ο μεγάλος στόχος, ο οποίος πέταξε με το καλημέρα. Πλέον ο στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ πρωταθλήματος, ωστόσο στο μυαλό των Περιστεριωτών υπάρχει πάντα η υπέρβαση. Ποια είναι αυτή; Η κατάκτηση ενός τίτλου, με το Κύπελλο Ελλάδας να παραμένει τα τελευταία χρόνια ο ανεκπλήρωτος διακαής πόθος στο Περιστέρι...

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΑΝ: Τα μαύρα βγήκαν από νωρίς μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Σαράγεβο. Από εκεί και πέρα θα είναι καταστροφικό για την ομάδα αν δεν καταφέρει να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα, δηλαδή την είσοδό της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος που χαρίζουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (9050 θεατές)

WEB: www.atromitosfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα