Η απόδειξη για το «μόνο ο Ολυμπιακός»

Η απόδειξη για το «μόνο ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το blog του στο gazzetta γιατί ο Ολυμπιακός κάνει τη διαφορά στις μεταγραφές.

Έγραψα στο τελευταίο κομμάτι μου ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τέτοιες μεγάλες μεταγραφές όπως ο Αφελάϊ. Οκέϊ, έχουν κάνει κι άλλοι σύλλογοι σημαντικές μεταγραφές. Δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Η διαφορά είναι ότι μόνο ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει τόσες πολλές και τόσο σπουδαίες μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός έφερε το Ριβάλντο (Μπαρτσελόνα, Μίλαν, εθνική Βραζιλίας) και το Σαβιόλα (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, εθνική Αργεντινής).

Ο Ολυμπιακός αγόρασε από την Αγγλία τον Καρεμπέ (Ρεάλ, εθνική Γαλλίας).

Ο Ολυμπιακός αγόρασε από τη Ρεάλ τον Ραούλ Μπράβο.

Από την Μπαρτσελόνα τον Τζιοβάνι.

Από την Ατλέτικο τον Ρομπέρτο και τον Γκαλέτι.

Από τη Σεβίλλη το Μαρέσκα.

Από τη Γιουβέντους το Μέλμπεργκ.

Από την Ίντερ τον Ζε Ελίας.

Από τη Ρόμα τον Γκρέκο.

Από τη Λίβερπουλ τον Ριέρα.

Από την Πόρτο το Ζάχοβιτς.

Από την Άντερλεχτ το Ζέτερμπεργκ.

Από την πλούσια ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Ντουντού.

Ακόμη από τη Ρίβερ Πλέϊτ τον Μπελούτσι.

Κι από την Μπόκα Τζούνιορς τον Μπερμούδες.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε μία περιουσία για να φέρει από την Βραζιλία τον Ντιόγο.

Κι ο Ολυμπιακός τώρα φέρνει από την Μπαρτσελόνα τον Αφελάϊ, από τη Μονακό τον Αμπιντάλ (και τον Εντινγκά), από την Άρσεναλ τον Κάμπελ…

Μην ξεχνάμε ότι ο Κοβάσεβιτς έπαιξε στη Γιούβε, ο Ζούλιο Σέζαρ στη Ρεάλ και τη Μίλαν, ο Ντάνι στην Μπαρτσελόνα, ο Λεντέσμα στη Ρίβερ Πλέϊτ, οι Ρόμενταλ και Πάντελιτς στον Άγιαξ, ο Ιμπαγάσα στην Ατλέτικο, ο Μιγκέλ Τόρες στη Ρεάλ. Κι ο Κάρολ στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με τον Βάϊς, τον Ομάρ και τον Ιμπραίμ στη Μάντσεστερ Σίτι!

Κι όλα αυτά μέσα στην 15ετία. Κι αν δεν ξέχασα και κάποιους άλλους!

Ψάχνεις να βρεις μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη-κι όχι μόνο-στο οποίο να μην έχει παίξει ποδοσφαιριστής που έχει πάρει ο Ολυμπιακός και με δυσκολία βρίσκεις. Άντε καμία Μπάγερν και καμία Τσέλσι.

Εξάλλου, μαθηματικά θα γίνει κι αυτό…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.