Εργομετρικά τεστ για τους «πράσινους»

Εργομετρικά τεστ για τους «πράσινους»

Gazzetta team
Εργομετρικά τεστ για τους «πράσινους»

bet365

Στο Κορωπί βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τους οποίος δέκα έκανα εργομετρικά τεστ, ενώ οι Ζέκα και Κλωναρίδης συνέχισαν την θεραπεία τους.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προπονήθηκαν εκ νέου, σήμερα το πρωί στο Κορωπί. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, μετά ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στη συνέχεια παιχνίδι «τρεις εναντίον δυο» και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Ζέκα και Κλωναρίδης συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ παράλληλα, Kοτσόλης, Μέντες, Μπούρμπος, Νάνο, Μπεργκ, Πέτριτς, Σίλντενφελντ, Στιλ, Ντίνας και Πράνιτς έκαναν εργομετρικά τεστ στον «Φιλοκτήτη».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί, όπου όσοι υποβλήθηκαν σε εργομετρικά σήμερα θα κάνουν προπόνηση και οι υπόλοιποι τεστ, ενώ στις 7 το απόγευμα θα προπονηθούν όλοι μαζί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα