Η προσοχή στην Ουντινέζε για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Η προσοχή στην Ουντινέζε για Καλλονή

bet365

Στην Καλλονή προετοιμάζονται πυρετωδώς για το φιλικό της Τετάρτης (13/8) με την Ουντινέζε. Στασιμότητα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Μόνο το φιλικό με την Ουντινέζε σκέφτονται αυτή τη στιγμή στην Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα υποδεχτεί τους Ιταλούς την προσεχή Τετάρτη (13/8) και οι άνθρωποι του συλλόγου προετοιμάζονται πυρετωδώς, ώστε να είναι όλα έτοιμα και οι «φριουλάνι» να τύχουν άψογης υποδοχής.

Από εκεί και πέρα, το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης είναι σχεδόν έτοιμο και μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Βέβαια, την περασμένη Δευτέρα υπήρξε η ανακοίνωση με τις... βολές προς τον Δήμο της πόλης, με αφορμή το ενδεχόμενο να χρησιμοποιείται το γήπεδο και από τον Αιολικό.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, αυτή τη στιγμή υπάρχει στασιμότητα, με τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα να είναι ο Μπράνιμιρ Άλεξιτς, τη στιγμή που η ΑΕΛΚ έχει ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα