Την Τετάρτη η σύσκεψη στον Παναθηναϊκό

Την Τετάρτη η σύσκεψη στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Την Τετάρτη η σύσκεψη στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός περίμενε να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ για να καθοριστούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, με την αναμενόμενη σύσκεψη κορυφής να προγραμματίζεται για την Τετάρτη (13/8).

Η συμμετοχή του Τριφυλλιού στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ έφερε και διαφορετικά δεδομένα στο μπάτζετ της ομάδας και κατ' επέκταση στον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Εξ ου και στο «πράσινο» στρατόπεδο περίμεναν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ για να καταστρώσουν τα πλάνα τους ενόψει της συνέχειας.

Ήταν γνωστό τις τελευταίες ημέρες ότι μετά την κλήρωση της Παρασκευής θα ακολουθήσει σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό κι αυτή τελικά προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (13/8). Αλαφούζος, Φύσσας, Νταμπίζας κι Αναστασίου θα θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ ιδιαίτερη βάση θα δοθεί στα μεταγραφικά ζητήματα που έχουν μείνει ανοιχτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα