Χάνεται ο Αλφάρο, φουλάρει για επιτελικό ο ΠΑΟ

Χάνεται ο Αλφάρο, φουλάρει για επιτελικό ο ΠΑΟ

Gazzetta team
Χάνεται ο Αλφάρο, φουλάρει για επιτελικό ο ΠΑΟ

bet365

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ απομάκρυνε περισσότερο τον Αλφάρο που οδεύει προς Αγγλία, όμως η απόκτηση επιτελικού μέσου κρίνεται αναγκαία κι αποτελεί προτεραιότητα για το Τριφύλλι.

Ο Ισπανός Αλφάρο έδειχνε να έχει περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «πρασίνων», όπως φαίνεται όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και συγκεκριμένα την Μίλγουολ (Τσάμπιονσιπ) σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του.

Παρ' όλα αυτά στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι για την απόκτηση ενός παίκτη με δημιουργικές ικανότητες και η σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μετά τη σημερινή κλήρωση ώστε να καθοριστεί και το ακριβές μπάτζετ θα «δείξει» και τις περιπτώσεις στις οποίες θα στραφούν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι «πράσινοι» θέλουν να καλύψουν τη θέση του επιτελικού το συντομότερο δυνατό αφού έχει ήδη χαθεί υπερπολύτιμος χρόνος με την αναμονή για τον Αμπέιντ, η περίπτωση του οποίου συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό. Την ίδια στιγμή σταντ μπάι φαίνεται ότι συνεχίζει να βρίσκεται ο Άμπροουζ για το Τριφύλλι, αφού ο Βρετανός δείχνει διατεθειμένος να περιμένει ακόμα τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα