Μεταγραφική σύσκεψη μετά την κλήρωση στον ΠΑΟ

Μεταγραφική σύσκεψη μετά την κλήρωση στον ΠΑΟ

Gazzetta team
Μεταγραφική σύσκεψη μετά την κλήρωση στον ΠΑΟ

bet365

Η οικονομική ζημιά που υπέστη ο Παναθηναϊκός με τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ δημιουργεί νέα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού τα πάντα «παγώνουν» ως την κλήρωση της Παρασκευής.

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ στοιχίζει στους «πράσινους» τουλάχιστον 2,1 εκατ. ευρώ, ποσό που θα αντιστοιχούσε στη συμμετοχής τους στα πλέι οφ και φυσικά θα έδινε πολύ μεγάλη ανάσα στα ταμεία τους.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί παράλληλα και νέα δεδομένα στο μπάτζετ του Τριφυλλιού, καθώς αποφασίστηκε να μην παρθεί καμία απόφαση μεταγραφικού περιεχομένου ως την κλήρωση της Παρασκευής, με τη σύσκεψη κορυφής να πραγματοποιείται αφού γίνει γνωστός ο αντίπαλος στα πλέι οφ του Europa League όπως αναφέρει το «Goal».

Είναι ξεκάθαρο πως στον Παναθηναϊκό θέλουν πρώτα να αναλυθούν οι πιθανότητες πρόκρισης ανάλογα με τον αντίπαλο που θα έχουν, καθώς και το κόστος των περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Νταμπίζας, Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα